top of page
Globen_12.jpg

Globenområdet

Modern wayfinding med 80tals touch!

Inom Globen Området har vi haft förmånen att vara delaktiga i skapandet och genomförandet av det nya skyltsystemet som kommer att förbättra områdets estetik och varumärkesidentitet. Tillsammans med våra samarbetspartners på Jon Eliason Design Studio har vi arbetat i nära samarbete för att förvandla deras kreativa visioner till konkreta skyltprodukter.

Vi har spelat en nyckelroll i hela processen, från koncept och design till produktion och montering av skyltarna. Vårt dedikerade projektledningsteam har i samarbete med KCE-Kommunikation säkerställt att varje steg i projektet har utförts på ett smidigt sätt.

 

Resultatet är en imponerande samling av skyltar och pyloner som inte bara förbättrar områdets visuella attraktivitet utan också kommunicerar områdets unika identitet och erbjudanden. Vi är stolta över att ha varit en del av detta projekt och ser fram emot att se hur det kommer att berika Globen området och skapa minnesvärda upplevelser för dess besökare.

Det här har vi levererat

Utvändigt

Pyloner i stort format med individuellt roterbara pilar. Vissa av dessa har i den nedre delen stora digital signage skärmar för dynamiskt innehåll.

Välkomnande portaler har även levererats vid de större "entréerna" till området.

Vi har även levererat skyltar med husnummer samt hyresgästtavlor vid de många olika entrérna.

bottom of page