top of page

Mourou Skyltreklam

En kontakt för alla typer av skyltprojekt!

Helhet

Vi är en liten flexibel organisation som levererar skyltar till både stora och små kunder. Vi har varit aktiva sedan 1996 och har främst varit närvarande på den nordiska marknaden. Vi levererar en helhetslösning där vi tar helhetsgrepp med allt från design och original till produktion, bygglov och montage.

 

Vi jobbar helst nära våra kunder och tror att långsiktiga samarbeten är bra för alla parter. De uppdrag vi utför spänner från allt emellan enkla märkskyltar till hela butikskoncept med bygglovshantering och montage.

 

Kunden är vår viktigaste tillgång därför gör vi alltid vårt bästa för att göra kunden nöjd. Vårt mål är att de kunder som väljer oss som samarbetspartner känner en stor trygghet i sitt val.

Vi är medlem i Svenska Ljusreklamförbundet

Våra kunder

Stort & litet

Våra kunder spänner från butiker med enstaka anläggningar til rikstäckande kedjor med stora butiksbestånd. Bland våra större kunder finns Media Markt, K-Rauta, K-Bygg, Filmstaden med flera.

Helhetsgrepp

Vi levererar en helhetslösning till våra kunder, du som kund har enkontakt som tar ett grepp om en hela processen från idé till färdig projekt.

Vi sköter bygglov, leverans, montage och service.

bottom of page